Fekete-Győr Szijjártónak: Van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását

Fekete-Győr Szijjártónak: Van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását

Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs és Fekete-Győr András a Parlament előtt 2020. november 12-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András a Facebookon reagált a külügyminiszter korábbi posztjára, amelyben Szijjártó a szerdai magyar futballsiker kapcsán kiosztotta a puffogókat és károgókat.

– Szia Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti – üzente az ellenzéki politikus a magyar válogatott Törökországgal szembeni 2-0 győzelmétől kissé megmámorosodott miniszternek.

https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/672107593466175

Szijjártó ugyanis nem tudta megállni, hogy ne dörgölje a győzelmet azok orra alá, akik szerinte nem hisznek eléggé a magyar fociban. – Na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a „minek kellenek stadionok?” jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó. Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget – írta.

Erre így reagált a Momentum elnöke: „Közben szólnék, hátha nem látszik a „családi támogatással vett” luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad!”