Felbukkant Rogán Antal

Felbukkant Rogán Antal

Rogán Antal a miniszterelnök évértékelőjén (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felbukkant a nyilvánosságot az utóbbi időszakban határozottan kerülő Rogán Antal. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője ugyanakkor nem egy nyilvános rendezvényen vett részt, hanem Orbán Viktor szombati évértékelőjének vendége volt. Mindez a miniszterelnök által a Facebook oldalára feltöltött rövid videóból derül ki, amelyen néhány másodpercig mutatják, amint Rogán Antal is ott ül a hallgatóság között, integet valakinek és mosolyog.

Rogán Antal neve nemrég a Völner–Schadl-ügyben merült fel. A nyilvánosságra került nyomozati anyagok szerint ugyanis Schadl György május 25-én a Pécsi Tudományegyetem Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszékének tanársegédjével egyeztetett, mégpedig a nyomozók szerint Rogán Antal kabinetfőnökéről és az aznapi vizsgájáról. A dokumentumok alapján Nagy Ádám ott sem volt a vizsgán, sőt, még a Neptun-rendszerben is Schadl intézhette a jelentkezését rá. A tavaszi szemeszter végén Schadl a nyomozati iratok szerint további három tanulmányi akadály leküzdésében segített Rogán kabinetfőnökének.