Félig felbontott parizert vittek a fesztiválra Jakab Péternek „kereszténydemokrata” fiatalok

Félig felbontott parizert vittek a fesztiválra Jakab Péternek „kereszténydemokrata” fiatalok

Jakab Péter a Jobbik által közreadott Facebook-videón az EFOTT-fesztiválon a neki párizsit hozó fiatalokkal (Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ne játssz az étellel!” – mondták nekem gyerekkoromban. Ezzel a felütéssel kezdi szombati Facebook-bejegyzését Jakab Péter, aki arról adott ki egy videót is, hogy a minap az EFOTT fesztiválon magukat kereszténydemokratának valló fiatalok hoztak neki egy csomag parizert, persze úgy, hogy előtte azért a csomagot felbontották, és a felét megették.

Mint a Jobbik miniszterelnök-jelöltje írja, egy korábban nagyot futó, parizeres Facebook-fotója után a Fidesz-KDNP felnőtt csapata prolinak nevezte, erre „az ifisták most hoztak nekem belőle egy csomaggal”. – Hiába, na. Olyanok ők kicsiben, mint a parlamentben ülő példaképeik nagyban, akik nem a parizert, hanem az országot zabálják fel – jegyezte meg posztjában az ellenzéki előválasztásra készülő politikus.

Hogy ezek a kis ficsúrok mit akartak üzenni a felbontott felvágottal? – teszi fel a kérdést Jakab Péter, majd meg is válaszolja azt. – Azt, hogy nekik ennyit érnek azok, akiket képviselek, akikért felszólalok. Ennyit érnek nekik azok a magyarok, akik keményen dolgoznak vagy épp már le is dolgoztak egy életet ezért az országért, mégis számolniuk kell a pénzt hó végén, hogy futja-e még parizerre – írja bejegyzésében a Jobbik elnöke.

Posztját pedig kiszólva a választok felé, úgy zárja: „A fiatal »kereszténydemokraták« valójában titeket akartak megalázni. Aztán szembetalálták magukat a valósággal.”