Feloszlatta önmagát a nagykanizsai Mi Hazánk, mivel szerintük a párt beilleszkedik a NER-be

Feloszlatta önmagát a nagykanizsai Mi Hazánk, mivel szerintük a párt beilleszkedik a NER-be

Budapest, 2019. május 14. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (k) bemutatja a párt az új honvédelmi, hagyományõrzõ szervezetét, a Nemzeti Légiót a párt József körúti irodájában 2019. május 14-én. Mellette Födelmesi László, a Nemzeti Légió vezetõje (j) és Dorogi György, a Nemzeti Légió ötletgazdája (b). MTI/Mónus Márton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két évvel megalakulása után már fel is oszlatta magát a Toroczkai László vezette Mi Hazánk nagykanizsai alapszervezete. Egyúttal tömeges kilépések is történtek a pártból.

Mint közösségi oldalunkon írják, a Zala megyei nagyváros Mi Hazánk-tagjai azért döntöttek így, mert a párt beilleszkedik a jelenlegi politikai rendszerbe és láthatóan nem is törekszik annak alapvető megváltoztatására. – Ebben a struktúrában nem látjuk a nemzet megmentésének lehetőségét – közölték. A nagykanizsai volt tagok szerint a párt közelmúltbeli tisztújítása, és a működése eltért az alulról építkező demokratikus alapelvektől. 

Lapunk információi szerint a nagykanizsai szervezet önfeloszlatása nem csak amiatt jelent érvágást a Mi Hazánknak, mert egy megyei jogú város alapszervezetéről van szó, hanem mert a most kilépett helyi elnök, Angyalosi Sándor tehetős gyártulajdonos, aki anyagilag is segítette a pártot. A Mi Hazánk honlapjának tanúsága szerint például Angyalosi tavasszal egy olyan akcióhoz biztosította a feltételeket, amelynek alkalmával 8000 darab szövetzászlót osztottak ki országszerte.

https://www.facebook.com/mihazank.nagykanizsa/posts/1059624834492826