Fideszes újságíró: nincs is genderpropaganda az iskolákban, tehát nincs mitől megvédeni azokat

Fideszes újságíró: nincs is genderpropaganda az iskolákban, tehát nincs mitől megvédeni azokat

Boris Kálnoky (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meglepő kijelentéseket tett egy nyilvános online vitában Boris Kalnoky, a közpénzzel kistafírozott NER-es elitképző, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Médiaiskolájának vezetője.

A „székely apa és sziléziai anya fiaként Németországban született” (ez és így szerepel a bemutatkozásában) Kalnoky szerint azért lett érvénytelen a vasárnapi országgyűlési választásokkal egy időben megtartott melegellenes népszavazás, mert az emberek felismerték, hogy a magyar iskolákban nincs genderpropaganda, ezért ez ellen nem is szükséges védekezni. Kalnoky álláspontjával szemben a kormány hosszú hónapokig komoly veszélynek állította be nem csak az iskolai, óvodai (!) „LMBTQ-propagandát”, de az iskolai, „óvodai” nemátalakító műtéteket is. Kalnoky a kampányban nem hangoztatta azon véleményét, hogy nem létező problémák ügyében tartat a Fidesz-kormány referendumot.

Az egyébként Tóth Csaba Tibor újságíró egyik tweetjére reagáló Boris Kálnoky ezen felül most azt is írta, hogy szerinte az emberek azt is felismerték, hogy a népszavazás csupán egy kellék volt a választási végeredmények erősítésére, így „elég volt egyszerűen a Fideszre szavazni”.