Földi László lekapcsolná az internetet

Földi László lekapcsolná az internetet

Földi László

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapértékrendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni” – mondta Földi László a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában, amit a 444 szemlézett

A kormánymédia által rendszeresen megszólaltatott biztonságpolitikai szakértő – korábban az Információs Hivatal műveleti igazgatója volt – határozottan állította: „azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik” a normális társadalmi viszonyok ellen.

Földi szerint az állam értékrendszerének egyik alappillérre az idősek fiatalokhoz való viszonya, és akik ezeket a „a szálakat mozgatják”, „egy szűk csoport” tagjai, azok el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket.

Ezek után egy „bizalmas tanulmányra” hivatkozott, amelyben az áll, hogy a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt.

A műsorvezető rákérdezett arra, hogy a generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni, vagyis „az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában”.

Földi aggasztónak tartja, hogy „a társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell.”

„Le kell kapcsolni az internetet. Igen” – tette hozzá.

A műsorvezető megjegyzésével, miszerint ennek kicsi az esélye, Földi egyetértett, és azt mondta: „nem azt mondtam, hogy ez lesz, ilyen nem volt, hogy a gép fog irányítani és olyan módon befolyásolni, hogy másodpercek alatt ér el eredményt, ilyenre nem volt példa. Ezért mondom, hogy le kell kapcsolni.” Földi hozzátette azért, hogy ez nyilván nem fog megtörténni, „nyilván ezt mindenki butaságnak tartja, és annak is fogja mondani, de könyörgök, én nem látok más logikát” – idézte a Telex a szakértő kissé zavaros okfejtését.