Folytatódik a kellemes őszi idő

Folytatódik a kellemes őszi idő

Őszi napsütés (Forrás: Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A héten folytatódik a nagyrészt napos, száraz őszi idő, bár kisebb záporok előfordulhatnak majd – ez derül ki az Országod Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

A tájékoztatás szerint hétfőn napközben délnyugat felől tovább növekszik a fátyolfelhőzet, amely főként a Dunántúlon meg is vastagszik, így ott erősen felhős időszakok is valószínűek, míg északkelet felé haladva egyre inkább a napsütés fog dominálni. Csapadék nem valószínű. A délkeleti, keleti szelet élénk, az Alpokalján olykor erős lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

A hőmérséklet marad a következő napokban is. Kedden szakadozott frontfelhőzet mellett hosszabb-rövidebb napsütésre is lehet számítani. Helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső, de többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Szerdán pedig a gomoly- és fátyolfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés is várható, és helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső.

Címkék: időjárás