„A Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted” – folytatódik Jakab Péter és Majka csörtéje

„A Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted” – folytatódik Jakab Péter és Majka csörtéje

Jakab Péter (Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nemrég Majka közös klipet hozott ki Molnár Tamással, melyben olyan politikusokat bírált, mint Jakab Péter volt Jobbik-elnök, illetve a politikából szexbotránya miatt kiszorult Szájer József. Jakabot a dalban azzal kritizálták, hogy parizerrel pózolgat, közben viszont kamuzik a népnek – ezt viszont a politikus sem hagyta szó nélkül. Jakab egyenesen egy tacskóval üzent a rappernek, az ebet Bözsiként, az áldott jó kutyaként mutatva be, akit régóta ismer, szemben Majkával. „Én gyerekkoromban is Miskolcon szerényen éltem, te is biztos szerényen éltél Ózdon. Most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, ahogy annak idején”, közölte Jakab, majd azzal kritizálta Majkát, hogy a kormánypárti TV2-nek dolgozik, illetve azzal, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter a barátja.

Jakab kritikájára Majka a Facebookon reagált, többek között ilyeneket írva: „Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjártó Péterrel, és most Jakab Peter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat. Soha, semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág, amiben dolgozom. (…) Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.”

A Jobbik volt elnök ezt sem hagyhatta szó nélkül, és Instagram-oldalán egy mikrofonos-fejhallgatós képpel üzente meg, hogy a zenéről is van mondanivalója. Méghozzá az: Majka dala tényleg jó. Hozzátette viszont, hogy amíg a rapper a rendszert szolgálja, addig az Azt beszélik a városban sem több, mint a zenész színházában díszlet.

„Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel. Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel – ha akarod, ha nem – a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén. Tudod, ez az a pénz, amiről nem egy város beszél, hanem egy ország. Mert ez a pénz nem az övé, hanem az országé. Most mégis Mészáros költi. Rád is” – fogalmazott Jakab Péter.