Fotón, ahogy a járványveszély ellenére maszk nélkül zsúfolódtak össze a Fradi-drukkerek

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tény és való: izgalmas percek elé néznek a magyar drukkerek kedd este. Ugyanis már javában tart a korábbi döntetlent követően a Ferencváros visszavágója a Molde nevű norvég focicsapat ellen a Bajnokok Ligája főtáblájáért, a Fradira még Orbán Viktor miniszterelnök is feltett kétezer forintot Tipp-Mixen.

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158632025486093?__cft__[0]=AZUkC64Yfao3yM815BXcj9J4BM_9RDoyAEr0CZoUg0rvkCCA-yb8oLzhjt_ITyd5wjsc2ncQuTvqDOwn6WhhRaQGzKnxxHu3KKUGkZ2JGLO_uf2Cz-dVGlIb4G-xLJK_f_NigEJtWP3x7wLGNdMhRdV6XYe2wMb-dWz9aIdcTDEPTcp86CxY0eFs1iedcZ2mh-BJrIHqa2YaGJhGU_NngINP&__tn__=%2CO%2CP-R

Bár a meccs zárt kapus, ez a rajongókat nem tartotta vissza attól az MTI fotósának képe szerint, hogy a Groupama Aréna előtt össszezsúfolódva, maszk nélkül várják a játék eredményét, ami viszont sajnos határozottan kedvezhet a koronavírus terjedésének is.

Nemrég egyébként Budapesten tartották a Szuperkupa-döntőt, ahol zárt kapukról szó sem volt, szurkolók előtt csapott össze a Bayern München és a Sevilla, ami komoly aggodalmakat vetett fel a világjárvány miatt. Arról, hogy milyen volt a meccsen lenni végül, itt olvasható a Magyar Hang riporterének beszámolója.