Gálvölgyi János üzent: Köszönöm az értem mondott imákat

Gálvölgyi János üzent: Köszönöm az értem mondott imákat

Gálvölgyi János (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Súlyos betegsége óta először üzent Gálvölgyi János kedden este. A színművész szavait lánya, Gálvölgyi Dorka közvetítette közösségi oldalán.


– Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha – írta Gálvölgyi János. Azzal folytatta, „köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”.

A színművészt még május 10-én kellett kórházba szállítani. Miután a mentőkre hiába vártak, fél óra után sem indultak el a nehezen lélegző, félrebeszélő Gálvölgyi Jánosért, inkább lányai maguk vitték őt kórházba, ahol súlyos állapota miatt intenzív osztályon kellett kezelni.

Címkék: Gálvölgyi János