Gattyán György bukkant fel egy magyar híroldalnál

Gattyán György bukkant fel egy magyar híroldalnál

Gattyán György (Fotó: Docler Holding)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Legnagyobb Vállalkozás Kft. nevére került a frisshirek.hu portál internetes címe – vette észre a Media1.hu az Internetszolgáltatók Tanácsa (ISZT) által működtetett doménadatbázisban.

A Legnagyobb Vállalkozás Kft. Gattyán György, a Megoldás Mozgalom alapítójának és volt pártelnökének, a szexkamerás szolgáltatást nyújtó LiveJasmin alapítójának érdekeltsége. A kft. ügyvezetője Huszár Viktor, a legutóbbi országgyűlési választások előtt létrejött, a digitalizáció gondolatával kampányoló párt elnöke– emlékeztet a szakportál. Huszár egyben Gattyán alkalmazottja is. 

Egy ideje már terjedtek arról pletykák, hogy Gattyán az online hírpiacon kíván erősíteni és megszerezne vagy indítana egy hírportált, de amikor néhány nappal ezelőtt a Media1 megkereste ezzel kapcsolatban a sajtósát, ő azt válaszolta, nincs ilyen terv. Pedig az Internetszolgáltatók Tanácsa által működtetett domain.hu oldal adatbázisa szerint Gattyán cége még idén február 21-én, azaz már több mint három hónapja megszerezte a frisshirek.hu domént. A frisshirek.hu impresszumában egyelőre nem Gattyán György érdekeltsége, hanem a Genesis Médiacsoport szerepel, és a felelős kiadó Föőr Gábor, aki a portált alapította.

Címkék: Gattyán György