„Gaz van itt va rendorok” – Így üzent ismerősének elfogása előtt egy nőt prostitúcióra kényszerítő férfi

„Gaz van itt va rendorok” – Így üzent ismerősének elfogása előtt egy nőt prostitúcióra kényszerítő férfi

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bántalmazta és prostitúcióra kényszerítette áldozatát egy férfi, akit a napokban fogtak el a rendőrök. Már őrizetben van.

A rendőrség tájékoztatása szerint a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel egy férfi 2020 őszén. Az üzenetváltások után a fővárosban találkoztak, ahol a férfi arra akarta rávenni, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztrálják. A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta áldozatát. A nőnek később anyagi ellenszolgáltatásért kellett másokkal lefeküdnie, a pénzt az elkövető elvette tőle. A férfi folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a sértettet, aki nélküle nem is mehetett sehova.

A nő végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság erzsébetvárosi nyomozói a lakásban még aznap megtalálták a nőt. A lépcsőházban elfogták a 34 éves férfit is, aki ismerősének nem sokkal korábban azt írta: „Gaz van itt va rendorok”. A férfit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe és indítványozták letartóztatását.