Gázszivárgást fedeztek fel a BAH-csomópont közelében

Gázszivárgást fedeztek fel a BAH-csomópont közelében

Képünk csak illusztráció! Mercedes 1124 Rosenbauer TLF tűzoltóautó (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szivárog egy gázvezeték a főváros XI. kerületében, a Villányi út és Karolina út kereszteződésénél – közölte a katasztrófavédelem az MTI szerint. 

Riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat, akik egy védősugár mellett biztosítják a helyszínt, amíg a gázszolgáltató szakemberei a hiba elhárításán dolgoznak.

A hatóságok ötven méteres sugarú körben lezárták az érintett kereszteződést, ami a villamos- és buszközlekedést is érinti.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 61-es villamos a Budaörsi út/Villányi út és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedik. A 17-es villamos mindkét irányban terelve, a Krisztinavároson át közlekedik, nem érinti a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér közötti megállókat.

A 19-es és a 49-es villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér és Kelenföld vasútállomás között pótlóbusszal lehet utazni. A 212-es autóbusz terelve közlekedik, és a 240-es autóbusz is módosított útvonalon jár.