Gulyás Gergely helyettese lesz Fürjes Balázs

Gulyás Gergely helyettese lesz Fürjes Balázs

Fürjes Balázs és Orbán Viktor (Fotó: Fürjes Balázs / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Fürjes Balázs lesz Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese – számolt be róla a miniszter csütörtökön a parlament igazságügyi bizottsága előtt a Telex szerint. A lap arra emlékeztetett: Gulyás korábbi miniszterhelyettese és a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára Orbán Balázs volt, ő ezután Orbán Viktor miniszterelnök mellett fog dolgozni.

Fürjes korábban a Miniszterelnökség budapesti fejlesztésekért felelős államtitkára volt, de ez a terület elkerült a Miniszterelnökségtől Lázár János új tárcájához, az Építési és Beruházási Minisztériumhoz. Fürjes megmérettette magát az áprilisi országgyűlési választáson is, ám nem sikerült legyőznie a momentumos Hajnal Miklóst.

Más személyi változásokra is fény derült a csütörtöki miniszteri meghallgatásokon, például kiderült, Vitézy Dávid volt BKK-vezér Palkovics László államtitkáraként fog dolgozni.