Gulyás sem bírta ki nevetés nélkül, mikor a kormány szmájlis plakátjairól kérdezték

Gulyás sem bírta ki nevetés nélkül, mikor a kormány szmájlis plakátjairól kérdezték

Gulyás Gergely is elnevette magát a kormány emojis plakátjain (Forrás: Magyarország Kormánya / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nagykorúnak tekintjük a magyar polgárokat, mindenki el tudja dönteni, mivel szimpatizál és mivel nem – erről beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter annak kapcsán, hogy szerdán megjelentek a kormány nemzeti konzultációval kapcsolatos plakátjai, amelyeken óriási emotikonok láthatóak.

Ilyen például egy mérges felhőt fújó fejecske azon, amin a következő olvasható: „Soros György újra támad?”, míg egy mosolygós arc azon, amelyik a minimálbér növeléséről szól. Gulyás konkrétan arra a kérdésre mondta, hogy nagykorúnak tekintik az embereket, hogy nem befolyásolják-e a válaszadókat a pozitív, vagy éppen mérges arcot vágó szmájlik.

És hogy miért ilyen szmájlis plakátokat választottak? – A jó reklám felkelti a figyelmet,  örülök, hogy láthatóan sikerült – mondta Gulyás, aki maga sem bírta ki nevetés nélkül, mikor az ATV újságírója részletezte, milyen emojik láthatóak a plakátokon.

Később az újságíró azt is megkérdezte, ezek a plakátok nem gyerekesek-e, de a miniszter erre azt ismételte meg: figyelemfelkeltésről van szó.