Gundel Takács Gábor: Ami a köztévében zajlik, az alibi

Gundel Takács Gábor: Ami a köztévében zajlik, az alibi

Gundel Takács Gábor (Fotó: Végh László / Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gundel Takács Gábor mindig törekedett arra, hogy műsoraiban ne fogalmazzon meg politikai véleményt. Ahogy lapunknak adott interjújában elmondta, azért, mert nem ronthatja el a néző szórakozását azzal, hogy elárulja, a Fidesznek vagy az ellenzéknek szurkol.

Gundel Takács Gábor három éve hagyta ott a köztelevíziót, mert a Maradj Talpon! című műsorban nem engedtek szerepelni egy jobbikos önkormányzati képviselőt. Az ország egyik legismertebb tévése lapunknak adott interjújában sarkos véleményt fogalmazott meg az MTVA műsorariól, többek között az azóta médiatörténeti eseménnyé vált Karácsony Gergely-interjúról is.

– Van egy pillanat, amikor a játék átvált valósággá. Ez leginkább olyankor esik meg, amikor a tét már akkora, hogy komolyan befolyásolja az emberek életét. Ez általában 2-3 millió forint környékén történik meg – mondta azzal kapcsolatban, hogyan játszottak az emberek az általa vezetett vetélkedőkben.

Gundel Takács Gábor arról is beszélt, jelenleg miért nem vezet műsort a televízióban, mit jelent számára az online jelenlét, van-e benne jövője egy hozzá hasonló szakembernek.

Kapott valaha megkeresést párttól? Mit szól az olimpiai bajnok, Burján Csaba esetéhez, akit a szövetség eltiltott a „Fuc.ing China”-posztja miatt? Számít-e még arra, hogy egyszer magyar olimpiai alanyról közvetíthet?

Vajon kit idézett akkor, amikor azt mondta, „ha a 19.30-as Híradó előtt egy percig mutatnánk egy meztelen feneket, akkor az emberek felháborodnának, egy idő után megszoknák, ha pedig egy év múlva levennénk, akkor tiltakoznának?”

Otthon, baráti körben minden társasjátékot ő vezet le?

A válaszokat megtalálják a Magyar Hang legfrissebb, március 6-án megjelent 2020/10. számában.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál! És hogy mit talál még a 2020/10. számban? Itt megnézheti!