Gyermekotthonban élő kisfiúkat csábított magához és használt ki szexuálisan egy 43 éves férfi

Gyermekotthonban élő kisfiúkat csábított magához és használt ki szexuálisan egy 43 éves férfi

Fajtalankodás gyanújával fogtak el egy 43 éves férfit (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

Fotó: Mihádák Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Intézetis kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint az a 43 éves szegedi férfi, akihez a Pest vármegyei rendőrök dörömböltek be a napokban – számolt be róla a police.hu.

 

A gyanú szerint J. Tamás olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket. A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe csak hagyniuk kellett, hogy az apjuk korabeli férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a bulinak és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök jelenleg két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként. Erős azonban a gyanú, hogy másokat is behálózott és magához édesgetett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya az őrizetbe vett J. Tamás ellen két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.