Gyurcsány: Aki nyilvánosan szottyog az ellenzék sikertelensége fölött, az nem ellenzéki

Gyurcsány: Aki nyilvánosan szottyog az ellenzék sikertelensége fölött, az nem ellenzéki

Gyurcsány Ferenc 2022-es évértékelője (Fotó: György Tücsök)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Aki üresfejűen, silány fordulatokat puffogtatva nyilvánosan szottyog az ellenzék sikertelensége fölött, az nem ellenzéki, hanem szándékától függetlenül a kormány segédcsapatának része. Árt és nem segít – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök. 

Azzal folytatta: ahol önkény van, ott önkény van. – A demokratikus politikai verseny szabályait az önkénnyel szemben alkalmazni szenvelgő önigazolás, képmutatás, gyengeség, öngyilkosság, árulás. Végül pedig vereség – vélte. Ezt azzal indokolta, hogy milliárdokat költöttek arra, hogy az emberek szemében az ellenzék „egy legyen a gonosszal”, „hogy azt higgyék: hazaáruló aljas emberek vagyunk, akik idegen érdekeket szolgálnak”. 

– Az önkény világában nincs szabad belátáson alapuló hiteles közvélemény. Aljas propaganda által manipulált hamis közvélekedés van. Ez utóbbira hivatkozó bármilyen érvelés nem csak félrevezető, de eredményében éppen olyan mocskos, mint a hatalom eredeti szándéka. Mi ezt gondoljuk. Ezért eszerint cselekszünk – közölte. 

Címkék: Gyurcsány Ferenc, DK