Gyurcsány Ferenc receptet ajánlott a csirke far-háthoz

Gyurcsány Ferenc receptet ajánlott a csirke far-háthoz

Gyurcsány Ferenc főz (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Főzd nagyon sokáig az alapléhez – ezt javasolta Gyurcsány Ferenc a csirke far-hát elkészítéséhez azután, hogy a kormány hatósági árat vezetett be – több más mellett – erre a termékre is. A Demokratikus Koalíció elnöke fel is idézte, hogy „most olcsóbb lesz, kihirdették”. 

Majd saját stílusában értékelte is az intézkedést. – Gondoltak az emberekre. Fényes jövő, emelkedés, alaplé. Szép sárga. Magában nem sokat ér. Egy picivel több, mint a semmi – írta.

Azért azt is hozzátette, hogy az alaplé a főzés lelke. Ha az ember jót akar csinálni, akkor azt javasolta, hogy először süsse meg a csontokat és a zöldségeket, bár itt a marhát, a sertést és a bárányt említette. A csirke far-hátat viszont nem, arra a hosszú főzést ajánlotta.

Emlékezetes a hatósági árak bejelentése kapcsán, hogy Orbán Viktor szerdán hat élelmiszert említett, amelyeket februártól a tavaly októberi áron kell árulniuk a boltoknak, ez a búza finomliszt, a kristálycukor, a napraforgó étolaj, a csirkemell, a sertéscomb és a 2,8 százalékos tej. Másnap, a csütörtöki kormányinfón derült ki, hogy a csirke far-át is ebbe a körbe fog tartozni.