Gyurcsány Ferenc a Fidesz vezetőiről: Istenemre ezek belém szerettek

Gyurcsány Ferenc a Fidesz vezetőiről: Istenemre ezek belém szerettek

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre ezek belém szerettek – ezzel kommentálta Gyurcsány Ferenc, hogy a miniszterelnök és a Fidesz frakcióvezetője is potenciális veszélyként beszélt róla.

Orbán Viktor a kormánypártok debreceni frakcióülésén szerdán este beszélt arról, hogy „a kampányban elég, ha az igazat mondják a jelöltek, ami nem más, mint hogy valójában a Gyurcsány a főnök”. A Magyar Nemzet cikke szerint a miniszterelnök úgy értékelt, hogy Gyurcsány Ferenc „az igazi ellenfél, Karácsony és a többiek csak epizódszereplők”. Azt is hozzátette, hogy „Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!”.

Csütörtökön pedig Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt a Demokratikus Koalíció elnökéről, már nyilvánosan, egy sajtótájékoztatón. – Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba – mondta, hozzátéve, hogy a politikai ellenfeleiket tömörítő csapatot Gyurcsány vezeti, a többiek, köztük „a főpolgármester, aki minden küszöbben orra bukik”, csak epizódszereplők.

Az érintett sem hagyta ezt szó nélkül. Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán azon lamentált, hogy vajon küldjön-e nekik egy fényképet. – Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? – tette fel a kérdést, majd inkább felvetette, hogy inkább csak moziba mennének. Ott pedig foghatnák egymás kezét, édes hármasban. Gyurcsány Ferenc ülne középen. Az ellenzéki politikus szerint ezt még meg kell fontolnia.

– Nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni, mikor belül éget a tűz – zárta bejegyzését.