Gyurcsány Ferenc: Ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl

Gyurcsány Ferenc: Ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Vége. Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő. Mert ugye mindennek rendelt ideje van. Nekik most fogy el a levegő. Ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök, aki már saját maga is megtapasztalta, milyen megbukni országvezetőként. 

Gyurcsány szerint demokratikus világban természetes, hogy jönnek és mennek kormányfők, de szerinte „nekik ez nem természetes, mert kiválasztottnak hiszik magukat”.  – Ahogy Bibó írja, a magyar jobboldal legpocsékabb vonása, hogy azt hiszi, jár neki valami. Pedig semmi se jár.
Orbánnal a legerkölcstelenebb jobboldal jött vissza. Elvettek, elraboltak, elhazudtak mindent. Nagyképű, műveletlen, fennhéjázó, tolvaj jobboldalt teremtettek – vélte.

Szerinte milliók fogják most azt tapasztalni, hogy vége van eddigi életüknek. – Fájdalmas lesz. Nem kicsit, nagyon. Becsukódnak az ajtók. Ezért lesz vége Orbánék uralmának is  –írta hozzátéve, hogy „a baj akkora, hogy az ügyeskedés már nem segít”. – 2006 arról akart szólni, hogy új szövetséget kell kötni az emberekkel. Becsületes, igaz szövetséget. A hazáról. Rólunk. Akkor nem sikerült. Elrontottam. Most sikerülni fog. Erre készülünk – zárta sorait.