Gyurcsány Ferenc: Oltassátok be magatokat!

Gyurcsány Ferenc: Oltassátok be magatokat!

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Oltassátok be magatokat!” – kéri a DK elnöke Facebook-oldalán. Gyurcsány Ferenc hozzáteszi: hallja a hangját azoknak, akik nem akarják beoltani magukat, hallja az érveiket és tiszteletben tartja azokat.

– Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga dönt saját életéről. Általában is így gondolkodunk mi a világról. De van itt még ugye valami. Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol. Ha beoltatod magad, akkor vigyáztál rájuk. És ők is valakinek a gyermekei, szülei, barátai, valakik, akik nem veszhetnek el azért, mert te nem akartad beoltatni magad" – fogalmaz az ellenzéki politikus. 

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/4122354224463675

Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy mindenkinek joga van megválasztani a vakcinát, és jól teszik az emberek, ha csak olyan vakcinát használnak, amelyet engedélyeztek az Európai Unióban. – Ez itt most nem politika. Ez több annál. Ez élet. Vigyázz magadra és vigyázz ránk. Kérlek – üzeni Gyurcsány Ferenc. Zárásul hozzáteszi: „Az EU által engedélyezett vakcinával beoltatom magam!”

Az ellenzéki politikusok közül legutóbb Karácsony Gergely főpolgármester buzdított az „oltakozásra”: Facebook-bejegyzésében arról tájékoztatott, Budapest hamarosan saját tájékoztató kampányt indít, hogy minél több embert győzzenek meg az oltás fontosságáról.