Gyurcsány Ferenc szerint a DK politikusai kiemelkedő emberi minőséget képviselnek

Gyurcsány Ferenc szerint a DK politikusai kiemelkedő emberi minőséget képviselnek

Gyurcsány Ferenc Dobrev Klárával (Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Saját politikustársait dicsérte meg Gyurcsány Ferenc DK-elnök hétfőn közösségi oldalán, aki emellé képeket is megosztott munkatársairól. A fotók az egyik vezetői megbeszélésükön készültek.

– Néztem, hallgattam kollégáimat. Vezettem kormányt, voltam sok hazai és nemzetközi tanácskozáson. Tudom, hogy mi, mit jelent, mennyit ér. Ezek az emberek, és különösen így együtt olyat tudnak, amit ma senki más nem tud Magyarországon. Nem csak az ellenzéki oldalon, hanem beleértve a Fideszt is, olyan intellektuális, politikai, emberi minőséget, színvonalat képviselnek, ami kiemeli őket a hazai politikai mezőnyből – vélte a volt kormányfő. Posztja szerint a politikusok „csapatként káprázatosak”, „tudják és teszik”, és „készülnek”. Utóbbi nem meglepő, hiszen Gyurcsány Ferenc hónapok óta arról beszél közösségi oldalán, hogy „készülnek”.

Címkék: Gyurcsány Ferenc, DK