Gyurcsány máris reagált arra, hogy zsarolná Karácsonyt

Gyurcsány máris reagált arra, hogy zsarolná Karácsonyt

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem hagyta szó nélkül Gyurcsány Ferenc, hogy Karácsony Gergely nem sokkal korábban azt állította róla: zsarolta már. A Demokratikus Koalíció elnökének csak szerdán már a második hasonló ügyben kellett magyarázkodnia.

– Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – erről beszélt a Magyar Hang kérdésére Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen. Hozzátette azt is, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni. Konkrét esetre ugyanakkor nem mondott példát.

Gyurcsány Ferenc röviden reagált. – Ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az SMS-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt – írta.

A DK elnöke azt is megjegyezte, hogy „mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is”. Arra célzott, hogy néhány órával korábban már volt egy nyilatkozatváltása Márki-Zay Péterrel is. A hódmezővásárhelyi politikus ugyanis egy interjúban úgy fogalmazott: „Hiába voltam kezdeményezője 2020-ban az összefogásról szóló tárgyalásoknak, részese ezeknek már nem lehettem. Méghozzá Gyurcsány Ferenc miatt, ő vétózta meg, hogy a civilek képviseletében ott lehessek a hatpárti egyeztetéseken.” Gyurcsány Ferenc erre azt írta, „Péter, ne hazudj korán reggel!”.