Gyurcsány Ferenc: A nagy stratéga minden lényeges ponton tévedett

Gyurcsány Ferenc: A nagy stratéga minden lényeges ponton tévedett

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három a magyar igazság, három ponton szenvedett eddig kudarcot Orbán Viktor – erről írt friss Facebook bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke elsőként azt említette, hogy Orbán minden várakozása ellenére nem érkezett meg az általa megjósolt világméretű illiberális fordulat. Sőt, barátai sorra buknak, elszigetelődnek, súlyukat vesztik. Másodikként a Brüsszel elleni szabadságharc vereségéről írt, majd a harmadik pont a keleti nyitás volt. – A keleti nyitás, az oroszbarát politikai most omlik össze, maga alá temetve Orbán teljes külpolitikai kurzusát – írta a politikus, hozzátéve, hogy csak együtt lehetnek sikeresek Európa államai, így aztán az EU erősebb lesz a válság után mint valaha. – Nesze neked minden, a nyugat válságáról, a kelet felemelkedéséről szóló orbáni lázálom – fűzte hozzá Gyurcsány Ferenc, aki szerint Orbán Viktor „a nagy stratéga minden lényeges ponton tévedett”.

Az ellenzéki pártelnök szerint a negyedik vereséget nekik kell majd a miniszterelnökre mérniük.

A háború eseményeiről szóló percről percre tudósításunkat ITT olvashatja.