Gyurcsány: Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői

Gyurcsány: Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői

Gyurcsány Ferenc Belgiumban, egy teszt- és oltópont előtt 2021 márciusában (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfői videóüzeneténél jóval simulékonyabb hangon szólalt meg Gyurcsány Ferenc keddi Facebook-bejegyzésében. A DK elnöke röviden beszámolt Márki-Zay Péter győztes miniszterelnök-jelölttel folytatott tárgyalásáról:

– Valójában azt kellene most írnom, hogy „nincs itt kérem semmi látnivaló”. Mert valójában nem kellene hírértékének lenni annak, hogy leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével... Most ez hír sokaknak. Hír, hogy a jelölt és a DK elnöke leült tárgyalni.

Később arról is ír Gyurcsány Ferenc, hogy a többi ellenzéki párt vezetőjével is tárgyalnak majd, illetve hogy a keddi találkozón arról beszéltek, mit kell tenni annak érdekében, hogy leváltsák a kormányt.

Majd a következő szavakkal zárja a bejegyzést: „Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői. Ennyi történt.”

A bejegyzéshez írt kommentek közül többen követelik, hogy Gyurcsány ne engedjen saját frakciót létrehozni Márki-Zay Péternek, mert az lesz a DK halála.

De volt, aki azt kérte a DK elnökétől, hogy rakja félre egóját, és támogassa „azt az embert, akit a fiatalok támogatnak.”

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Magyarország igazi csokinyúl- és csoki-Mikulás-nagyhatalom – évente 110 millió darab készül itt belőlük, a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzemében.
Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby