Gyurcsány szerint nincs rendben a gyurcsányozás

Gyurcsány szerint nincs rendben a gyurcsányozás

Gyurcsány Ferenc (Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem lehet kormányt váltani a folyamatos gyurcsányozással – erről írt Facebook-oldalán a volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint tíz év óta hallani a Fidesztől és köreitől, hogy ők alávalóak, velük a haza tönkremegy, „hogy egyáltalán: Gyurcsány”. Megszokták, küzdenek ellene, ez szerinte benne van a pakliban.

Viszont most azt látja, hogy „az ellenzék egy része Márki-Zay Péter vezetésével is úgy akar kormányt váltani, hogy annyit mond: Gyurcsány. Esetleg hozzáteszi, hogy Dobrev.” Ez nincs rendben Gyurcsány szerint. Nem az önbecsülésük, hanem a becsület miatt. Így szerinte nem lehet kormányt sem váltani, ráadásul magukra veszik az ellenfeleik gyalázatának egy darabját. „Ne engedjétek. Nem én miattam. Nem a DK miatt. Magunk miatt, mindőnk miatt, hazánk miatt. Jobb ezt most megállítani” - üzente a volt kormányfő.

Czeglédy Csaba szombathelyi jelölt egyébként Facebook-oldalán arról írt, hogy Budapesten nőtt Márki-Zay Péter támogatottsága. A hétvégén elindult az előválasztás második fordulója, az első napon 78 ezren mentek el szavazni.