Gyurcsány You Tube-csatornája is elsötétült

Gyurcsány You Tube-csatornája is elsötétült

(Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig néhány nappal az után, hogy a You Tube lekapcsolta a kormánypárti Pesti Srácok (PS) csatornáját, ugyanerre a sorsra jutott Gyurcsány Ferenc videómegosztó oldala is. A 444.hu szúrta ki, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének You Tube-oldalán a következő üzenet szerepel (angolul): „A csatorna törlésre került, mert számos szerzői jogi panaszt kaptunk az itt felhasznált anyagokról.”

Törölték a Youtube-ról a Pesti Srácok nevű kormánypárti oldal csatornáját | Magyar Hang

Letiltotta a Pestisracok.hu nevű kormánypárti oldal videócsatornáját a Youtube. Ennek következtében elérhetetlenné váltak az oldal feltöltött videói a népszerű videómegosztón. A portál által készített képernyőfotón az szerepel, hogy „ezt a fiókot a Youtube közösségi irányelveinek megsértése miatt megszüntettük".

A videók tehát elérhetetlenné váltak. A portálnak a DK-nál azt mondták, nem tudják, mi történt, de felkeresik a You Tube-ot az ügyben. Gyurcsány Ferenc egyébként éppen vasárnap tartja évértékelőjét, és az volt a tervük, hogy élőben adják az eseményt a videómegosztón. A 444 megjegyzi, Gyurcsány az utóbbi hónapokban kezdett vlogolni, videóiban sok esetben külső betéteket, film- és sorozatrészleteket is felhasznált.

A PS oldalát egyébként a közösségi irányelvek megsértése miatt kapcsolta le a videómegosztó portál.