Gyurcsányt emlegetve reagált a kormány arra, hogy Fekete-Győr Orbánnal közösen állt volna ki az oltások mellett

Gyurcsányt emlegetve reagált a kormány arra, hogy Fekete-Győr Orbánnal közösen állt volna ki az oltások mellett

Orbán Viktor aláírta az ország lezárását szabályozó rendeleteket (Fotó: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! – a Kormányzati Tájékoztatási Központ így reagált válaszul arra, hogy a Momentum miniszterelnök-jelöltje, Fekete-Győr András felszólította Orbán Viktort, közös videóban kampányoljanak a védőoltások beadatásának fontossága mellett.

Azzal folytatták: „Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!”

Fekete-Győr vasárnap jelezte, ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljanak úgy, „mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására”. A kormányzat reakciója már csak azért is érdekes, mert rendszeresen oltásellenességgel vádolják az ellenzéket.