Hadházy a hatvanpusztai Orbán-birtok képével lepte meg a Hír TV nézőit

Hadházy a hatvanpusztai Orbán-birtok képével lepte meg a Hír TV nézőit

Hadházy Ákos megmutatja a Hatvanpusztán épülő birtokot (Képernyőfelvétel: Hír TV)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő az Orbán-család hatezer négyzetméteres hatvanpusztai birtokának légifelvételének bemutatásával meglepte a Hírtv Csörte című műsorának nézőt, a műsorvezetőt és Budai Gyula elszámoltatási biztost – vette észre a 444.

A képviselő Facebook-bejegyzésében is megemlékezett az esetről, a következőket írta: – Budai „Elszámoltató” Gyula arca, amikor a Hír TV nevű propagandacsatornán meglátja a főnöke 6000 négyzetméteres, többszintes, hatvanpusztai luxusbirtokát. Azt gondoltam, ha most először behívtak ebbe a tévébe, élő műsorba, akkor hadd lássák a megtévesztett szavazók legalább egyszer a hatvanpusztai grandiózus építkezést... És beszéltem arról is, hogy miből finanszírozza az építkezést Orbán apuka, akiről a miniszterelnök tegnap azt mondta, hogy nem mer beleszólni az ügyeibe…”

A meglepett műsorvezető az idő hiányára hivatkozva akarta a szót Hadházyba fojtani, aki azt válaszolta, a saját idejét fogyasztja. Budai érdemi reagálás helyett arról beszélt, hogy Hadházy inkább jöjjön be a parlamentbe, és ott érdeklődjön az ügyben. Hozzátette, egyébként a témáról szó volt az Országgyűlésben is.

Hétfőn a jobbikos Szilágyi György valóban feltette a kérdést Orbán Viktornak, vajon miből telik Hatvanpusztára. Orbán Viktor válasz helyett azt mondta, az ő családjukban az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.