Hadházy Ákos 32 fokban hagymát kapált és uborkát kötözött

Hadházy Ákos 32 fokban hagymát kapált és uborkát kötözött

Hadházy Ákos újabb napot töltött el „napszámosként” a kertészetben 2021. június 21-én (Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„8. napszám: hagymakapálás újratöltve” – jelentkezett be a közmunkáról Hadházy Ákos a Facebookon. A független országgyűlési képviselőnek összesen 228 órát kell ledolgoznia kertészeti segédmunkásként, miután bírságot kapott a tavalyi dudálós tüntetésen való részvételért.

– Nem állítom, hogy nem dőltem le néha a meggyfa alá, sőt. De volt egy kis szél és egy kis fátyolfelhő, így könnyebben elviselhető volt a 32 fok, mint ha mondjuk a Kossuth tér kősivatagában tüntettem volna. A hagymakapálás is könnyebb volt, mint néhány hete, hiszen még kisebb volt a gaz. Így van ugye a korrupcióval is, ha időben gyomlálunk, könnyebb a dolog és a termés is jobban megmarad – írta az ellenzéki politikus.

Hadházy jó tanácsokat osztott az uborka helyes kötözését illetően is, még egy videót is mellékelt az érdeklődőknek.

– A közérdekű munka – bár nem esik rosszul – továbbra is tiltakozás a kormány által önkényesen megszabott játékszabályok ellen, a kertészetből is üzenem: nem maradunk csendben! – zárja bejegyzését Hadházy.