Hadházy Ákos: A megoldás az emberek kezében van

Hadházy Ákos: A megoldás az emberek kezében van

A Nyugatihoz tartanak a tüntetők (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A futároknak igazuk van, a megoldás már régen nem a politikusok kezében van, hanem az önökében – közölte a Facebook oldalán Hadházy Ákos, miközben a reggeli, Margit hídon kezdődött tüntetésről osztott meg fotókat. Szavai szerint, ha ezt sokan felismerik, „lesz is megoldás”.

A hétfői tüntetést a Futárok a KATA-ért elnevezésű Facebook-csoport szervezte és már korábban is kifejezetten kérték, hogy ne legyenek ott ellenzéki politikusok, legfeljebb csak civilben. – Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak! – írták.

Hétfőn reggel 7 órakor kezdődött a demonstráció a Margit hídon, a résztvevők mindkét irányban elfoglalták a sávokat és a villamos forgalmát is blokkolták. A hivatalosan délelőtt 9 óráig tartó rendezvény után azonban nem fejezték be, hanem többen elindultak a körúton keresztül a Nyugati tér, majd az Oktogon irányába, ahonnan a Deák Ferenc tér felé vették az utat.