Hadházy Ákos: Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán

Hadházy Ákos: Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán

Hadházy Ákos és Daniel Freund Hatvanpusztán (Fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hatvanpusztán járt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Daniel Freund német EP-képviselővel közösen – derült ki a politikus csütörtöki posztjából.

 

– Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük. Daniel Freund EP képviselővel megállapítottuk, hogy szerencsére az Orbán családon nem fog a válság, Magyarország előre megy, nem hátra. (A német képviselő amúgy elmesélte, hogy a német kommunista vezető, Honecker utolsó jelmondata is hasonló volt: “Vorwärts immer, rückwärts nimmer!”- Előre mindig, hátra soha) – zárta posztját a politikus.

Hadházy szerdán arról is beszámolt, találkoztak Orbán Győzővel, a miniszterelnök édesapjával, aki rendőrt akart rájuk hívni. A találkozásról a politikus egy videót is közzétett, ami itt tekinthető meg.