Hadházy Ákos egy héten át az MTVA épülete előtt sátrazik

Hadházy Ákos egy héten át az MTVA épülete előtt sátrazik

Hadházy Ákos az MTVA előtt sátrazik (Képernyőfelvétel: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma felvertünk itt egy sátrat a Kunigunda útján, az állami televízió épülete előtt és jövő péntekig, november 4-ig itt fogok maradni. Arra kérem Önöket, hogy egy hét múlva, pénteken Önök is jöjjenek el és vegyük közösen blokád alá ezt a piszkos hazugsággyárat – ezt írta közösségi oldalán  Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pénteken.

Követőit arra is kéri, ne felejtsék el magukkal hozni „az ocsmány, nemzeti konzultációnak csúfolt papírokat is, vannak ötleteink, hogy mit kezdjünk velük!”. – Addig pedig, a hosszú hétvégén és azt követően is folyamatos utcai fogadóórát tartok itt, a Kunigunda útján, szeretettel várom Önöket is. Újra és újra el kell mondani: Amíg az állami százmilliárdokból működő hazugsággyárat nem állítjuk meg, nincs esély arra, hogy bármit elérjünk a hatalommal szemben, hogy megállítsuk a kontár tolvajkormány ámokfutását – vélte.

A politikus megismételte két, már sokszor hangoztatott követelését: egyrészt azt, hogy a jelenlegi „hírhamisító elnök” helyett új, konszenzusos elnököt kell kinevezni az állami média élére, másrészt, hogy a fizetett állami propagandát be kell tiltatni.

Leszögezte: a mostani tiltakozással nem célja, hogy eltereljem a figyelmet a tanárok és a diákok tiltakozásáról. – Jelen pillanatban a legfontosabb ügy az ő kiállásuk sikere, hiszen a jövő múlik rajta. De éppen azért van itt dolgunk, mert az út túloldalán pöffeszkedő állami propagandamédia alig-alig, gyakorlatilag SEMMIT nem tudósított az eddigi tiltakozásokból – tette hozzá.

Posztját azzal zárta, hogy megkérte követőit, jöjjenek el jövő pénteken 17.30-ra és „vonjanak élő kordont a hazugsággyár köré”.

 

 

Címkék: Hadházy Ákos