Hadházy Ákos: Hazárdjáték volt a két telt házas stadionban rendezett meccs

Hadházy Ákos: Hazárdjáték volt a két telt házas stadionban rendezett meccs

Hadházy Ákos az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított aláírásgyűjtés egyik standjánál (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Manapság hajlamosak vagyunk a politikusi teljesítményt a lájkok számában mérni. Talán ezért nem teszi senki szóvá még az ellenzéki kollégák közül sem, hogy mekkora hazárdjáték volt a két, telt házas stadionban rendezett meccs. Pedig az volt, és ezen a szép döntetlen eredmény sem változtat – erről írt közösségi oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

Hozzátette: „a hazárdjátékon persze nem mindig veszít az ember, így reméljük, nálunk sem lesz így!” – Az viszont szinte biztos, hogy a titkolózó kormánytól soha nem fogjuk megtudni, ha esetleg a fiatalokra is veszélyes delta variáns (ezt emlegették korábban indiai mutáns néven) innen kezd terjedni. Oltások ide vagy oda, ezt teljesen kizárni nem lehet: a nálunk jobb oltottságú Angliából például – sajnos – aggasztó hírek jönnek az újra erőre kapó, és a fiatalokat is támadó variánsról. Ugyanez igaz Portugáliára is – folytatta a képviselő.

Szerinte a politikának nem feladata az emberek riogatása, neki sem célja. – De a felelős politikának feladata lenne a felelős döntéshozatal. Orbán azt látja, hogy a propagandagépezet segítségével megúszta politikailag a 30 000 halottat is, és a jó hírekre kiéhezett magyarok közül sokan elfelejtik ezt a számot egy 1:1 hatására. A propagandakormányt nem érdeklik a tények, csak a látszat. Így viszont most – amellett, hogy szurkolhatunk a csapatnak a németek ellen –, szurkolhatunk magunknak is, nehogy baj legyen a két budapesti gigarendezvényből – zárta bejegyzését.