Hadházy Ákos: Magabiztosan és szemérmetlenül hazudott a miniszterelnök

Hadházy Ákos: Magabiztosan és szemérmetlenül hazudott a miniszterelnök

A parlament ülésterme a korrupcióellenes hatóságról szóló vita alatt (Forrás: Hadházy Ákos/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Sokadszorra is érdemes átgondolni, hogy a hétfői parlamenti nap, az Orbán-show, a napirend előtti szónoklatok, azonnalik és az utána következő „vita” a „korrupcióellenes” kamu intézkedésekről vitt-e bármennyivel közelebb a rendszerváltáshoz? Vagy ellenkezőleg, a rendszer legitimálásával csak távolította azt? – erről írt Facebook oldalán Hadházy Ákos, aki bár egyéniben győzött április 3-án, ezúttal sem tehette le a képviselői esküt.

A politikus szerint azt a legfontosabb azt tudni, hogy miért volt ennyire szomorú az egész, hogy „miért tudott ennyire magabiztosan és szemtelenül hazudni a miniszterelnök” – Leginkább azért, mert a zsebdiktátor tisztában volt vele, hogy amit az ellenzék mond, az a maradék független médián keresztül jó, ha egymillió emberhez eljut – írta, hozzátéve, hogy a kormányfő narratíváját ugyanakkor napokig közvetíti majd a teljes propagandagépezet vagy éppen a nemzeti konzultáció. Ameddig tehát – érvelt – nem kényszeríti ki az ellenzék, hogy az állami médiát konszenzusos vezető vezesse és a fizetett kormányzati hirdetéseket törvény tiltsa, minden vitát meg fog nyerni Orbán Viktor, „bármennyit is hazudik”.

A kormány által az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében benyújtott javaslatokról annyit jegyzett meg, hogy az ellenzéki érvrendszer sem volt mindig hiteles és emiatt nem is volt célravezető. Ha azt állítják ugyanis, hogy a jelenlegi egészen súlyos problémákat csak a kontár és hazug kormányzat okozta, nem mondanak igazat, emiatt nem hiteles és emiatt nem is nyerhetnék meg fölénnyel a vitát még demokráciában sem. – Az igazság valójában az, hogy a Magyarországot a többi európai országnál SOKKAL INKÁBB SÚJTÓ válságot az orosz agresszor ÉS az inkompetens és leginkább HAZUG kormány okozta. És a legtöbbet arról kellene beszélni, hogy hiába hadovál a propagandagépezet, az emberek tudják, hogy NEM EZT ÍGÉRTÉK! HAZUDTAK TÉLEN, TAVASSZAL, NYÁRON, ÉS HAZUDNAK MOST IS! – fejtette ki.