Hadházy Facebook-bejegyzésben kért segítséget az Origo címének kiderítésére

Hadházy Facebook-bejegyzésben kért segítséget az Origo címének kiderítésére

Hadháy Ákos kézbesíthetetlenlevele az Origónak (Forrás: Hadháy Ákos Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Facebookon tette közzé történetét Hadházy Ákos független képviselő, aki azt írta, megpróbált helyreigazítást kérni az Origótól, de az oldal impresszumában feltüntetett címre küldött levelet a Magyar Posta azzal küldte vissza, hogy „cím nem azonosítható”. Ezért az olvasók segítségét kéri Hadházy. Mint írja: „Rejtőzködő életmódot folytatnak ugyanis. A mellékelt dokumentumok mutatják, mennyire bujkálnak. Az egyik egy friss levél, amit a honlapon megadott hivatalos postacímre küldtünk. Helyreigazítást kértem, mert azt írták, el akartam ütni B. Zsoltot... Egyszerűen nem vették át, a posta szerint az Origo honlapján MEGADOTT POSTACÍM NEM IS LÉTEZIK. A másik egy bírói dokumentum: rágalmazás miatt büntetőperben szeretném személyesen az engem legyilkosozó „újságírókat” felelősségre vonni. A „szerkesztőségek” azonban azt mondják, ELFELEJTETTÉK, hogy kik írták a cikkeket és a számítógépes nyilvántartás alapján sem tudják megmondani. A cikkekre pedig nem írták oda, vagyis senki sem vállalja a „becsületes” nevével a felelősséget. A per most áll, a bíró nyomozást rendelt el, majd kiderül, a pintérség ki tudja-e nyomozni ezt a nagy rejtélyt.”

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/2737590766351749?__xts__[0]=68.ARC_7W0XN0BJKMzG0EekSvR0H0nX11hLeAeiz6Hid8QZqBMaTGQUffTiFxpHHEFv_W7MctPuCAuWww-I0QiSHc8f7RTPeSgvvAiDx_cqkIC_p_pOvZ9SWKGY7ICR_SFTplg0B-ZoKLw_qerO1ID05O5oOPNsv85fY8IEpODiQPkyzePEYO7LvKxi49e3OtH2h09Atv8wak_AkQJ7EPnpdJfsGVVXQDiDkZ8Q_I-l8jVG5fI1OQoOD_XjPFHoTGTLrbZJUX4vc492XJodqY3LhzWf6oKPmKRtPS45_IB5PSLCFbtXfoz3hZUXESCqH1hJfK5rAqxwj81uJFfOAZk--pHS6A&__tn__=-R

Ezután Hadházy felhívja az olvasót, hogy segítsen neki egy e-maillel: – „Addig is, KÜLDJENEK EGY MAILT az igazságról a hirugyelet [at] origo [dot] hu mail címre! Az info [at] origo [dot] hu címen pedig kérdezzenek rá, ki írta az engem gyalázó cikket. A kuldjkepet [at] origo [dot] hu címre meg küldjenek egy szép képet!”

Végül ezzel zárja a bejegyzést: „Persze amíg az ellenzék közösen, erővel nem lép fel a kormány propagandagépezete ellen (mert akiket eddig nem járattak le, azok csendben vannak, nehogy rájuk is lőjenek), addig csak bosszantani lehet őket, ami nem old meg sok dolgot. De azért hadd gondolkodjanak egy kicsit.”