Hadházy is megszólalt a Momentum „tiltakozó terasza” ügyében

Hadházy is megszólalt a Momentum „tiltakozó terasza” ügyében

Teraszfoglalással demonstrált a Momentum a Kossuth-téren az alapítványi kiszervezés miatt 2021. május elsején (Fotó: Magyar Hang/Gulyás Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Legfőbb Virológus úgy gondolja, hogy a vírus csak a tüntetéseken terjed. Akkor megoldásokat kell találni, hogy olyan helyeken tiltakozzunk, ahol a Legfőbb Virológus szerint nincsen veszély. A Momentum ma megtalálta az első ilyen lehetőséget, Tiltakozó Teraszt nyitott a Kossuth téren – írja Hadházy Ákos független képviselő közösségi bejegyzésében.

Mint lapunk élő adásban is tudósított róla, a Momentum a Kossuth térre hirdetett egy teraszozós sajtótájékoztatót, amely csendes demonstrációvá alakult át. A párt így tiltakozott az ezermilliárdnyi állami vagyon közalapítványokba szervezése ellen.

– Az irány jó: nem maradhatunk némák, nem nézhetjük némán, hogy a Virológus naponta köpje szembe a magyarokat – tette hozzá Hadházy.

A teraszos foglalásról szóló tudósítás itt nézhető végig: