Hadházy új videót mutatott be arról, hogyan fest most a hatvanpusztai Orbán-birtok

Hadházy új videót mutatott be arról, hogyan fest most a hatvanpusztai Orbán-birtok

Az egyre bővülő hatvanpusztai Orbán-birtok, alias juhakol. „Az a szokás, a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.” (Forrás: Hadházy Ákos országgyűlési képviselő közösségi oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Már a parkot építik Hatvanpusztán a királyi birtokon, gondolom a birkáknak (az építésügyi hatóság szerint az egyik épület juhakol). A gépek levonultak, terítik a virágföldet, jöhet a pázsit” – írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

Még a választás előtt pár nappal készültek a felvételek Orbán Viktor apja, Orbán Győző hatvanpusztai majorságáról, de csak most jutottak el Hadházyhoz. 

– Fájó látni, hogy még mindig milyen sokan nem értik, hogy hogyan nyerhet ilyen, a népet megalázó arcátlan vezető egy ilyen luxus birtok leleplezése után. Természetesen azért, mert a propagandagépezet sok millió ember elől zárja el ezeket a képeket vagy tereli el róla zajkeltéssel, hazugságokkal a figyelmet. Fájó olvasni, amikor egyes, magukat ellenzékinek nevező politikusok „egyenlőtlen médiaviszonyoknak” becézik a választások elcsalásához vezető ocsmány propagandagépezetet és önigazolásnak azt, hogy erről beszélünk. Az persze igaz: ha csak beszélünk róla és nem TESZÜNK ellene, az valóban csak picsogás – panaszolta fel a politikus, aki szerint Orbán Viktor most röhöghet rajtunk, és azt érezheti, „hogy mindent megtehet velünk”.

Végül azzal zárta bejegyzését, hogy szerény vigaszként szolgál a tudat, hogy „nagyon sok autokrata, gátlástalan vezető hitte már ezt a világon és azért a legtöbben ráfáztak”.

A korábban a Hvg.hu birtokába jutott dokumentumok szerint a videón látható L alakú épület vendégház lesz, de épül még üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromosautó-töltők és egy kút is.

A hatvanpusztai építkezés legújabb állását bemutató videó ITT érhető el: