Halálos fenyegetést kapott Mirkóczki Ádám

Halálos fenyegetést kapott Mirkóczki Ádám

Mirkóczki Ádám az MTVA székháza előtt (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Halálos fenyegetést kapott csütörtökön Mirkóczki Ádám, országgyűlési képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke és családja – adta hírül közleményben a Jobbik Magyarországért Mozgalom pénteken.

Mirkóczki Ádám a szükséges lépéseket megtette az ügy felderítése érdekében. Sajnálatos, hogy a Fidesz–KDNP százmilliárdos hazug gyűlöletkampánya ide vezetett – írják.

„Bementünk volna a tüntetőkkel a köztévébe" | Magyar Hang

Mirkóczki Ádám , a Jobbik kommunikációs igazgatója szerint a cél, hogy ciki legyen az állami médiában dolgozni és ott nyilatkozni. Interjú.

Mirkóczki Ádám a Magyar Hangnak elmondta, hogy géppel írott levélben érkezett a fenyegetés a postán keresztül, annak tartalma taglalta a képviselő lakókörnyezetét, családjára, volt munkahelyére vonatkozó információkat. Vagyis olyan információkat tartalmazott, ami alapján feltételezhető, hogy megfigyelték. Aláírás nem szerepelt a levélen, mindössze egy általa nem ismert szervezet, valamint az, hogy „az Ön megfigyelője”.

A képviselő a szükséges intézkedést megtette a megfelelő hatóságnál.