Halálos késelés a IX. kerületben – A feltételezett elkövetőt elfogták

Halálos késelés a IX. kerületben – A feltételezett elkövetőt elfogták

Gyilkosság a IX. kerületben 2021. január 20-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Halálos késelés történt a IX. kerületi Telepy utcában. Helyszínen lévő munkatársunk szerint egy 19 éves férfit szúrtak halálra. Az áldozat édesanyja a földön zokog: „Szíven szúrták, megölték a fiamat!” Az esetet követően Haller és a Telepy utca sarkán lincshangulat alakult ki. A helyszínen legalább 50 rendőr és mentős tartózkodik, a mentősök próbálták megnyugtatni a zokogó édesanyát. A rendőrség valakit, valószínűleg a tettest elvitte a helyszínről.

A rendőrök egy része átvonult egy másik helyszínre, azt követően, hogy az áldozat indulatos rokonai megindultak, vérbosszút és halálbüntetést skandálva.

A rendőrség nem közölt azonnal részleteket a helyszínen lévő sajtóval, de ígérte, hogy hamarosan közleményben számol be a történtekről. Ez azóta meg is jelent a police.hu oldalán.

Mint írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. január 20-án 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi késsel megszúrt egy 19 éves fiatal férfit. A feltételezett elkövetőt a kiérkező rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták. A megszúrt fiatal férfi a helyszínen életét vesztette. A Blikk úgy tudja, az áldozat gyilkosa mindössze 20 éves.

Az adatgyűjtés és a szemle jelenleg is tart.

Gyilkosság a IX. kerületben (Forrás: Magyar Hang)

Múlt szombaton a Mester utcai villamosmegállóban történt késelés, egy társaság szóváltásba keveredett egy fiatal férfivel, akit a társaság egyik tagja megszúrt. A mellkason szúrt férfi sérülése életveszélyes volt, a kiérkező mentők gyorsasága megmentette. Egy nap alatt rendőrkézre került a késelő társaság,  egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Címkék: késelés