Halálos lakástűz Ráckevén

Halálos lakástűz Ráckevén

Tűz – Fotónk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meghalt egy ember háztűzben Ráckevén vasárnap reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Mukics Dániel közleménye szerint a Pest megyei városban a Sándor utcában gyulladt ki egy negyven négyzetméteres földszintes, padlásteres faház. A tűzben egy gázpalack is felhasadt, a lángok átterjedtek az épület melletti húsz négyzetméteres melléképületre is.

A tűz keletkezésekor a házban két ember és egy kutya tartózkodott, egyikük a kutyával együtt ki tudott menekülni az égő épületből, másikuk holttestét a padlástérben találták meg a tűzoltók – írta.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a héten ez már a hetedik halálos épülettűz: hétfőn Érsekvadkerten, szerdán Dobozon, Rákóczifalván és Kunhegyesen, csütörtökön Siklóson, pénteken pedig Szigetszentmiklóson találtak holttestet a tűzoltók.

 

Címkék: tűzeset