Hamász, génmódosított ukrán gabona és migránsgettók – ezekről szól az új nemzeti konzultáció

Hamász, génmódosított ukrán gabona és migránsgettók – ezekről szól az új nemzeti konzultáció

Orbán Viktor és a nemzeti konzultáció (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Elindult a nemzeti konzultáció. Ismerje meg a kérdéseket, és keresse a kérdőívet a postaládájában! – jelentette be a kormány a hivatalos Facebook-oldalán.

A Szuverenitásunk védelméről címet viselő konzultáción a kormány tizenegy kérdésben kéri ki az emberek véleményét – írta az MTI. Arra kérik az embereket, mondják el a véleményüket a többi között arról, hogy szerintük „Brüsszel” el akarja törölni a rezsitámogatást és a kamatstopot, valamint meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót. A konzultációs kérdőíven szerepel az is, hogy „Brüsszel Magyarországon is migránsgettókat akar létrehozni”, és a „Brüsszel” által palesztin szervezeteknek nyújtott támogatások a Hamászhoz is eljutottak. Kérdezik az emberek véleményét arról is, hogy „Brüsszel”  még több fegyvert küldene Ukrajnának, és még több pénzt akar Ukrajna támogatására, illetve fel akarja venni az országot az Európai Unióba és be akarja engedni a génmódosított ukrán gabonát. Abban is várják az emberek véleményt a konzultáción, hogy „Brüsszel” el akarja törölni a gyermekvédelminek nevezett törvényt, valamint „Brüsszelből” és a tengerentúlról küldött pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát. A tájékoztatás szerint a kérdőíveket postán küldik meg, a kitöltött kérdőívek feladási határideje 2024. január 10.