„Harcosok klubjaként” mutatta be Orbán Viktor új minisztereit

„Harcosok klubjaként” mutatta be Orbán Viktor új minisztereit

Orbán Viktor (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Drámai zene kíséretében, szinte már-már szuperhősként mutatta be új kormánya tagjait rövid videóban Orbán Viktor kedden reggel, amiben minden egyes miniszter pontos posztja megnevezésével felbukkan egy rövid ideg. A kormányfő a videó mellé csak annyit írt: „harcosok klubja”.

A miniszterelnöknek nem ez az első hasonló videója, a koronavírus alatti védekezés során is kvázi szuperhősként mutatta be embereit még 2020 áprilisában.

A miniszterelnök ugyanakkor a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek is bemutatta új kormányát. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, Orbán Viktor bemutatta az érintetteknek új kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat. A kormányfő elmondta a képviselőknek, hogy a következő évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz. A legfontosabb feladat, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, s közben nem fogad el olyan gazdasági intézkedéseket, amelyek tönkretennék a magyar családokat.

Címkék: Orbán Viktor, kormány