Hárman is távoznak a Klubrádiótól

Hárman is távoznak a Klubrádiótól

Klubrádió – 92,9 MHz (Forrás: Klubrádió Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hárman is távoznak a Klubrádiótól – értesült a Média1. Van, aki annál a Spirit FM-nél folytatja, amely a rádió korábbi frekvenciáján sugároz.

A médiaügyekre szakosodott portál a távozók között említi Szabó Katit, aki körülbelül 11 évet töltött a Klubrádiónál hírszerkesztőként és hírolvasóként, illetve az A lényeg műsorvezetőjeként. Ő a Spirit FM-nél lett hírszerkesztő. Érdekesség, hogy az ATV Csoporthoz tartozó Sprit FM éppen a Klubrádió korábbi frekvenciáján sugároz, ezért több támadás is érte. Tamás Gáspár Miklós például emiatt az ATV bojkottjára szólított fel.

A Média1 információi szerint távozik Törtei-Takács Kriszta műsorvezető is. Ő számos műsornak volt a műsorvezetője az elmúlt két évtizedben.

Józsa Péter, aki 1999 óta, a Klubrádió indulásától dolgozott adásrendező hangmesterként a médiaszolgáltatónál, néhány napja a Facebookon tett közzé a távozásáról szóló nyilvános bejegyzést, melyben köszönetét nyilvánítva búcsúzott a rádiótól. A hangmérnök – aki számos műsor során gondoskodott a megfelelő minőségű hangzásról és a megszólalók adásba kapcsolásáról –  elhagyja a médiát, és ezután inkább egy gyárban vállal állást.

Címkék: Klubrádió, spirit fm