Hat és fél méternyi aranyláncot lopott – elkapták egy órán belül

Hat és fél méternyi aranyláncot lopott – elkapták egy órán belül

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A fővárosi rendőrök egy órán belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint egy ékszerboltból tizenegy nyaklánccal rohant ki – számolt be a police.hu szerdán.

Mint kifejtették, egy újpesti ékszerboltból loptak nyakláncokat október 28-án dél körül. A tolvaj aznap háromszor ment be a boltba, első két alkalommal csak felpróbált több nyakláncot, majd távozott. Harmadszor belemarkolt a pultra letett ékszerekbe, és tizenegy aranylánccal kifutott. A lopással okozott kár több mint kétmillió forint.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal keresni kezdték az elkövetőt, akiről feltételezték, hogy megpróbál túladni a zsákmányán. A terézvárosi rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül meg is látták a személyleírásnak megfelelő férfit, amint éppen egy VI. kerületi ékszerüzletből lépett ki. Megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Az ellopott ékszereket hiánytalanul megtalálták nála.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Mihályt lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rendőrség, lopás