Hatalmas bulival zárja az évet Mészáros Lőrinc cégcsoportja

Hatalmas bulival zárja az évet Mészáros Lőrinc cégcsoportja

Forrás: a rendezvény weboldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Mészáros Csoport Karácsonyi Gálarendezvénye, melyre Téged is szeretettel várunk! Reméljük, hogy ebben az évben is együtt ünnepelhetjük meg közös sikereinket – ezzel a meglehetősen magyartalanra sikeredett szöveggel köszönti az arra érdemeseket a Mészáros-csoport online karácsonyi meghívója, amelyet eredetileg a cég munkatársainak és partnereinek küldtek szét, de a link lapunkhoz is eljutott.

Az esemény ma, december 20-án 15 órakor kezdődik a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban (Fő utca 176), azaz a Pancho Arénában. A részvétel regisztrációhoz kötött, a zökkenőmentes bejutást két bejáraton és egy külön VIP bejáraton lehet lebonyolítani. (Azaz lesznek VIP és nem VIP vendégek is.)

A program méltónak ígérkezik Magyarország leggazdagabb emberéhez:

16.30 és 17 óra között Mészáros Lőrinc mond köszöntő beszédet, majd 17 és 19 óra között – tehát két órán át – díjátadó lesz. Ezt követi a másfél órás vacsora, majd 20.50 és 21.50 között Majka & Curtis szórakoztatja a közönséget.

Este tíz körül jön a tombola, amelynek fődíja egy Suzuki SX4 S-cross személygépkocsi.

A sorsolást követően jön a „meglepetés fellépő”. Róla értelemszerűen nem sokat árul el a program, de lapunk információi szerint nem kisebb világsztár lép színpadra ma este Felcsúton, mint Enrique Iglesias. Ezt az információt azonban a szervezők sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták, mondván különben nem lenne meglepetés. (Ha információnk téves, akkor elnézést kérünk, aki csak Enrique miatt menne bulizni, már úgyis lemaradt, mivel a regisztráció lezárult.)

Levezetésként – 23.45-től egy órán át – Nagy Feró és a Beatrice ad koncertet, ezt követően party kifulladásig (a program szerint reggelig).

Az est házigazdái Mádai Vivien és Istenes László.

A szervezők a vendégek oda- és hazajutásáról is gondoskodnak. Az óránként járó különbuszok Alcsútdoboz, Bicske, Herceghalom és a Móricz Zsigmond körtér érintésével hozzák-viszik a közönséget.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.