Hatalmas lángokkal égett egy étterem Csillaghegyen

Hatalmas lángokkal égett egy étterem Csillaghegyen

Egy étterem kiégett épülete Budapest III. kerületében a Szentendrei úton 2020. november 17-én. Az étteremmel egybeépült családi házban keletkezett a tűz, egy emberhez füstmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak. MTI/Lakatos Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kigyulladt egy étterem Budapest III. kerületében kedd délután – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta, egy étteremmel egybeépült családi házban keletkezett a tűz. A tűzoltók kiérkezésekor mintegy 300 négyzetméteren, többméteres lángokkal égett az épület.     

Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, az oltást hét vízsugárral, összesen 47 fővel végezték. A tűzoltók már eloltották a tüzet, a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a környező utcákban, de nem mutatott ki a lakosság egészségére ártalmas károsanyag-koncentrációt.

Kisdi Máté az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy emberhez füstmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak.