Havasi Bertalan elmondta, miért nem viselt maszkot Orbán a pátyi cukrászdában

Havasi Bertalan elmondta, miért nem viselt maszkot Orbán a pátyi cukrászdában

Orbán Viktor és a „Maszk használata kötelező” figyelmeztetés

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Mivel a miniszterelnök helyben fogyasztó vendég volt, rá nem vonatkozott a maszkviselési kötelezettség, csak a személyzetre – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a Blikk kérdésére, hogy miért nem volt maszk Orbán Viktoron, amikor egy pátyi cukrászdában vásárolt.

A videó ugyan azzal kezdődik, hogy belépnek a helységbe, tehát ott még nem számítottak fogyasztó vendégnek, feltehetően később fogyasztották el a két puncsminyont és a krémest, bár ez a videókon már nem látszik.

Amint arról a Magyar Hang is beszámolt, a miniszterelnök egy pátyi cukrászdába tért be Menczer Tamással a Pest megye 2-es számú országos egyéni választókerület fideszes országgyűlési képviselő-jelöltjével, hogy magának krémest és puncsminyont, az unokáknak pedig Rákóczi-túróst vegyen.

Bár a hűtőpulton ott virított a maszk kötelező használatára felszólító felirat, a videó tanúsága szerint már a belépéstől sem viselt maszkot a két politikus.