Havi több mint félmillióért bérelnek irodát Németh Szilárdnak az adófizetők az általa gründolt alapítványtól

Havi több mint félmillióért bérelnek irodát Németh Szilárdnak az adófizetők az általa gründolt alapítványtól

Németh Szilárd a csepeli Kis-Duna-parton 2019. november 22-én (Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Németh Szilárd az általa gründolt birkózó akadémiától (KIMBA) bérel képviselői irodát idén tavasztól. Az Országgyűlési Hivatalán keresztül ezért 588 ezer forintot fizetnek az adófizetők. Havonta – számolt be róla péntek este Szabó Szabolcs, Csepel független országgyűlési képviselője.

Facebook-bejegyzésében azt is valószínűsítette, hogy a Borbély Lénárd csepeli fideszes polgármesterrel folytatott harcuk vezethetett ide, mert ezt nem sokkal megelőzően az önkormányzat kft-jétől bérelt irodája bérleti szerződését felmondta.

Az Országgyűlés honlapján megtalálható szerződések szerint Németh Szilárd fideszes honvédelmi államtitkár 2021 tavaszától bérli a 139 négyzetméteres irodát a Kozma István Birkózó Akadémia Alapítványtól. Előtte, legalább 2015 óta, a Csepeli Városgazda Nonprofit Kft.-nek fizettek irodára havi 114 és 127 ezer forintot.

Címkék: Németh Szilárd